domingo, 13 de enero de 2013

PRÀCTICA 8

Reflexió del symbaloo

La imatge que podeu veure es del symbalooEDU que utilitzo a nivell acadèmic i personal.
Els diferents icones els utilitzo per coses diferets, en el moment en que m’ho demana la situació el cercador de google, l'utilitzo per cercar tot tipus d'informació, el google docs l'utilitzo molt per fer treballs perquè ens podem connectar-nos el grup al mateix moment, i  això ens facilita més la feina ja que podem fer el treball sense haver de quedar tot en el mateix lloc i dia. La wikipedia utilitzo per cercar informació per documentar-me de temes. El gmail i el hotmail els utilitzo per rebre els correus electronics, el que més utilitzo es el hotmail, ja que també utilitzo amb la meva vida personal a més de l’acadèmic. Després també he posat les xarxes socials que utilitzo, que és el facebook i el tuenti. En el facebook tenim un grup amb tots el grup classe que ens facilita molt si tens algun dubte. També he introduit el twitter i el bloc que l’he creat des de blogger perquè ja coneixia un poc l’aplicació i com es duia a desenvolupar. També utilitzo l’ skype, ja que es un mitja molt útil per comunicar-nos i des de diferent punts sense haver-nos de desplaçar.
Com ve tenia els meus propòsit de millorar i conèixer altre recursos i amb la assignatura de TIC ho he aconseguit, he introduït bastant de nou.
He après a utilitzar i a manejar el gimp 2, que tracta de modificar i fer imatges al teu gust, l’audacity que es molt útil per fer gravacions amb la teva veu i introduir musica, el movie maker, es útil per crear vídeos molt divertit al teu gust, era una eina que ja havia utilitzat però havia deixada de banda, també he treballat amb el google sites i he elaborat amb ajuda del meus companys de grup una webquest, es una eina difícil de manejar. El google earth per localitzar els diferents lloc del mon amb un sol clic. Aquestes eines les aplic més dins el meu dia a dia acadèmic perquè pots treu coses molt interessant, però són útil per utilitzar dins la personal, si has de fer un vídeo o modificar una imatge... Són eines molt divertides i lúdiques que et fan passar una bona estona, i cada vegada descobreixes coses noves i millores sobre el que ja sap fer.
M’agrada’t molt poder conèixer totes aquestes eines i introduir-les dins la meva vida, perquè són molt útils i et faciliten molt les coses per fer treballs increïbles.



symbaloo de la uib


symbaloo personal

No hay comentarios:

Publicar un comentario